Autovakantie Engeland

Engeland

Autovakantie in Engeland: de beste bestemmingen

Autovakantie Engeland

Heeft u al eens gedacht aan een autovakantie in Engeland? Ga bijvoorbeeld met de boot naar Engeland en neem de auto mee. Engeland, het land van de high tea en de elegante kastelen, kunt u goed ontdekken met de auto. Het geeft u de vrijheid om de interessante bezienswaardigheden van Engeland op eigen tempo te bezichtigen. De unieke natuurgebieden en kanalen en rivieren bieden een uitstekende bestemming voor een ontspannen vakantie.

Ervaar de ultieme vrijheid van een autovakantie in Engeland

Rondtrekken in uw eigen auto op uw eigen tempo kan ontspannen aanvoelen. Op uw rondreis komt u langs bruisende wereldsteden als Londen en Liverpool, unieke natuurgebieden en schattige dorpjes. Bij mooi weer moet u zeker een stop maken aan de zuidkust van Engeland. De brede boulevards en goudgele zandstranden staan garant voor een heerlijke tijd. Terwijl u op het terras van de zon geniet, kan een typisch Engelse 'pint' natuurlijk niet ontbreken.

Ook voor cultuurliefhebbers biedt een autovakantie in Engeland genoeg vermaak. De Engelsen hechten veel waarde aan hun eigen gebruiken en tradities. Dit vindt u dan ook op veel plekken terug. Een bezoek aan de bekende musea in Londen als de National Gallery en het British Museum zijn ervaringen die u niet snel zult vergeten. Rijd vanaf hier ook eens in zuidwestelijke richting om het iconische Windsor Castle, een van de verblijven van het Britse Hof, te bekijken.

De typisch Engelse sfeer ziet u ook terug in het landschap, dat getekend wordt door gigantische landhuizen met reusachtige tuinen en schitterende kathedralen. Een plaats waar dit duidelijk naar voren komt, is East Anglia. Hier vindt u een prachtige verzameling fraaie bouwwerken met bijzondere versieringen en muurschilderingen. Maak een lange wandeling door de stad en kijk uw ogen uit met de roze gepleisterde cottages en eeuwenoude pubs.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Engeland Novasol Vakantiehuizen in Engeland TripAdvisor Vakantiehuizen in Engeland Casamundo Vakantiehuizen in Engeland DanCenter Vakantiehuizen in Engeland Inter Chalet Vakantiehuizen in Engeland dansommer Vakantiehuizen in Engeland HomeAway Vakantiehuizen in Engeland Interhome Vakantiehuizen in Engeland 9flats.com Vakantiehuizen in Engeland HouseTrip Vakantiehuizen in Engeland Belvilla Vakantiehuizen in Engeland Montagne Vacances Vakantiehuizen in Engeland Only-apartments Vakantiehuizen in Engeland Migoa Vakantiehuizen in Engeland

Ontdek andere interessante bestemmingen