Pension in Eindhoven - HomeToGo base64Hash Pension in Eindhoven - HomeToGo

Pension in Eindhoven

Eindhoven
Om het even wanneer
Gasten
Eindhoven
Om het even wanneer
Gasten

Populaire filters om de perfecte huurwoning te vinden in Eindhoven

Hotel
2 volwassenen
1 slaapkamer
Tot €100 per nacht
1 volwassene
4 volwassenen
3 volwassenen

Op avontuur in Lichtstad Eindhoven

Eindhoven is een geweldige bestemming voor een weekendje weg, door het creatieve en innovatieve karakter van deze stad. De ideale manier om te overnachten is een pension in Eindhoven. Door het uitgebreide aanbod kunt u zelf de locatie, prijs en de sfeer van het pension kiezen, zodat u in een verblijf zult overnachten dat helemaal aansluit op uw wensen.
Wat te doen tijdens uw verblijf in een pension in Eindhoven

Wat te doen tijdens uw verblijf in een pension in Eindhoven

Eindhoven is een stad die zich vanaf de 20e eeuw sterk heeft ontwikkeld op het gebied van technologie en innovatie. Dit zorgt voor een interessante mix van moderne architectuur en culturele hotspots. Hieronder staan een aantal leuke tips.

  • 1. Philips Museum

    Eindhoven wordt ook wel de Lichtstad genoemd, een verwijzing naar de grote fabrikant Philips. In het Philips Museum kunt u van alles leren over de prille beginjaren van het bedrijf tot en met nu. Daarnaast worden ontdekkingen en ontwikkelingen op het gebied van electronica door de jaren heen tentoongesteld. Voor kinderen zijn er interactieve activiteiten zoals solderen en constructies bouwen, waarbij ze op een speelse wijze in aanraking komen met techniek.

  • 2. Strijp-S

    Deze culturele hotspot is gevestigd op het oude Philips-terrein. De voormalige kantoren en fabriekshallen zijn omgebouwd tot hippe winkeltjes, creatieve concept stores en gezellige cafeetjes. Zo is er een speciaalbierwinkeltje, waar meer dan 600 verschillende biertjes uit de hele wereld te koop zijn. Verder zijn er ook sportieve activiteiten te ondernemen, zoals bolderen en skaten in een indoor-skatepark.

  • 3. Van Gogh-Roosengaarde fietspad

    In het oosten van de stad ligt het indrukwekkende Van Gogh-Roosengaarde fietspad. Kunstenaar Daan Roosengaarde heeft, geïnspireerd door de Sterrenwacht van Van Gogh, een fietspad gemaakt waarin duizenden kleine lichtgevende steentjes zijn verwerkt. Overdag slaan de steentjes zonne-energie op, die ze vervolgens in het donker weer uitzenden. Hierdoor ontstaat een wonderlijk schouwspel van allerlei lichtgevende puntjes. U kunt een ov-fiets huren bij het treinstation en in de avond over het fietspad fietsen.

Het weer in Eindhoven

max.
Min.

14 dagen 14
max.
Min.

13 dagen 13
max.
Min.
10°
15 dagen 15
max.
Min.
15°
11 dagen 11
max.
Min.
19°
12 dagen 12
max.
Min.
22°
14°
12 dagen 12
max.
Min.
24°
15°
14 dagen 14
max.
Min.
24°
15°
13 dagen 13
max.
Min.
20°
12°
12 dagen 12
max.
Min.
15°
13 dagen 13
max.
Min.
10°
13 dagen 13
max.
Min.

15 dagen 15
Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Pension: Andere interessante bestemmingen

Beste vakantie-ideeën in Eindhoven

Meer info

Ontdek meer vakantie-ideeën

Meer info
image-tag