Wandelvakantie Duitsland

Duitsland
Wandelvakantie Duitsland

Zin in een vakantie die in het teken staat van natuur en buiten zijn? Kies dan voor een wandelvakantie in Duitsland. Geniet van het bosrijke heuvellandschap en bezichtig tijdens uw wandeltocht watervallen, kastelen en leuke dorpjes. In Duitsland zijn er meerdere prachtige natuurgebieden te vinden, waar u de mooiste wandeltochten kunt maken. Dit is een ideale vakantie voor u en uw actieve partner.

Een wandelvakantie in Duitsland

Duitsland is een land met veel natuur en beschikt over vele, mooie wandelpaden in verschillende gebieden. U kunt uw eigen keuze maken in wat voor gebied u zou willen wandelen. De Eifel is bijvoorbeeld een rustig, groen gebied, waar u kilometers kunt wandelen over de heuvels en door de dalen. Bent u meer van de ongerepte natuur? Dan kunt u kiezen voor een plek als het Zwarte Woud, dat meer rotsachtig is en bekend staat om haar vele watervallen. Nog een prachtig gebied om een wandeling te maken is het Teutoburgerwoud, waar u ook kunt stoppen voor een wellnessdag in een van de waterbronnen.

Tijdens uw wandelvakantie in Duitsland komt u meer tegen dan alleen de natuur. Wandel naar de top van de berg en kijk uit over het dal, waarin u de pittoreske dorpjes ziet liggen. Voor de cultuurliefhebber is het ook zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan een van de middeleeuwse kastelen. De ruïnes, of soms zeer goed geconserveerde bouwwerken, liggen er voor u om te ontdekken. Naast kastelen zijn er ook een heleboel prachtige kerken en kapellen om te bezichtigen.

Wanneer u ervoor kiest om een wandelvakantie in Duitsland te maken, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Het is slim om van te voren een keuze te maken welke wandelroute u wilt lopen. Ook is het aan te raden om voor uw avontuur wandelschoenen en goed zittende kleding te dragen.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Duitsland Novasol Vakantiehuizen in Duitsland TripAdvisor Vakantiehuizen in Duitsland Casamundo Vakantiehuizen in Duitsland DanCenter Vakantiehuizen in Duitsland Inter Chalet Vakantiehuizen in Duitsland dansommer Vakantiehuizen in Duitsland HomeAway Vakantiehuizen in Duitsland Interhome Vakantiehuizen in Duitsland 9flats.com Vakantiehuizen in Duitsland HouseTrip Vakantiehuizen in Duitsland Belvilla Vakantiehuizen in Duitsland Montagne Vacances Vakantiehuizen in Duitsland Only-apartments Vakantiehuizen in Duitsland Migoa Vakantiehuizen in Duitsland

Ontdek andere interessante bestemmingen