Visvakantie Duitsland

Duitsland

Visvakantie in Duitsland: de beste bestemmingen

  • Haldensee
  • Rieden am Forggensee
  • Weißensee
  • Nesselwang
  • Steinhuder Meer
  • Berlin-Wannsee
Visvakantie Duitsland

Bent u een echte visliefhebber en ziet u het wel zitten om op visvakantie te gaan? Dan hoeft u niet ver te reizen, bij onze oosterburen in Duitsland zijn fantastische mogelijkheden om te vissen. De vele rivieren en meren zijn ideaal om uw hengel uit te gooien. De idyllische Duitse landschappen maken de belevenis compleet. Geniet vanaf de waterkant van het uitzicht op mooie bergen en legendarische kastelen.

Kom volledig tot rust tijdens het vissen

Vissen is een rustgevende bezigheid. Het is dan ook ideaal om voor een visvakantie in Duitsland te kiezen als u er even lekker tussenuit wilt. In het zuiden van Duitsland, in de Beierse Alpen en Allgäu, nodigen meren en rivieren in het idyllische berglandschap uit tot vissen. Denk bijvoorbeeld aan de Weissensee en de Haldensee aan de grens met Oostenrijk of de Forggensee bij het sprookjeskasteel Neuschwanstein.

Duitsland kent veel grote rivieren die niet alleen veel vis met zich dragen maar ook cultureel veel te bieden hebben. Denk aan de Moezel, een populaire visbestemming in de zomer, of de Neckar, die door het prachtige Taubertal stroomt. Dichter bij huis nodigen het Weserbergland en het Sauerland hengelsporters uit om te vissen. Combineert u graag een strandvakantie met een visvakantie in Duitsland? Het merengebied van de Müritz is vanuit de Oostzee goed te bereiken.

Tijdens het vissen heeft u geen enkele verplichting, uw enige zorg is of ze wel willen bijten vandaag. Deze wetenschap levert u een heerlijk vakantiegevoel op. Er zijn wel een paar formaliteiten waar u op moet letten tijdens een visvakantie in Duitsland. Om in Duitsland te mogen vissen heeft u een visvergunning nodig. De Fischereischein kunt u bij bijna ieder gemeentehuis kopen of online aanvragen. Vergeet niet uw pasfoto en identiteitsbewijs mee te nemen. Bovendien mogen vissers in Duitsland de gevangen vis niet meer terug het water in zetten. Dat wordt dus lekker barbecueën bij uw vakantiehuisje!

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Duitsland Novasol Vakantiehuizen in Duitsland TripAdvisor Vakantiehuizen in Duitsland Casamundo Vakantiehuizen in Duitsland DanCenter Vakantiehuizen in Duitsland Inter Chalet Vakantiehuizen in Duitsland dansommer Vakantiehuizen in Duitsland HomeAway Vakantiehuizen in Duitsland Interhome Vakantiehuizen in Duitsland 9flats.com Vakantiehuizen in Duitsland HouseTrip Vakantiehuizen in Duitsland Belvilla Vakantiehuizen in Duitsland Montagne Vacances Vakantiehuizen in Duitsland Only-apartments Vakantiehuizen in Duitsland Migoa Vakantiehuizen in Duitsland

Ontdek andere interessante bestemmingen