Vakantie met de hond Duitsland

Duitsland

Vakantie met de hond in Duitsland: de beste bestemmingen

  • Garz
  • Hosena
  • Norddeich
  • Dornumersiel
  • Berkatal
  • Altenfeld
Vakantie met de hond Duitsland

Ver vliegen is met een hond niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig is er genoeg natuurschoon in Europa waar u en uw trouwe viervoeter allebei van kunt genieten. Duitsland heeft veel te bieden voor vakantiegangers, van uitgestrekte bossen en berglandschappen tot zee en strand. Er zijn veel prachtig gelegen gebieden waar u een geslaagde vakantie met hond in Duitsland kunt hebben.

Hondvriendelijke accommodaties in Duitsland

Wilt u naar het strand tijdens uw vakantie met hond in Duitsland, heeft u de keuze tussen de Noordzee en de Oostzee. Combineer uw verblijf in Norddeich met een bezoek aan de Hanzestad Bremen. Op het eiland Rügen in de Oostzee vindt u bij Garz veel hondvriendelijke accommodaties.

Meer richting het midden van Duitsland komt u verschillende natuurgebieden tegen. Teutoburger Wald, Harz en het Berkatal kenmerken zich allemaal door een heuvel- tot bergachtig landschap met bossen en rivieren. Het Berkatal in Hessen is vooral in de zomer een aanrader, als de klaprozen in bloei staan.

Voor de echte bergen neemt u uw hond echter het best mee naar de Bayrische Alpen en de Allgäu. In de winter kan de hond heerlijk ravotten in de sneeuw, in de lente is het leuk spelen aan de kant van de rivier. Laat uw hond lekker speuren in het Zwarte Woud en sluit uw dag af in Baden Baden met een verfrissend Duits biertje.

Heeft u alleen tijd voor een korte vakantie met hond in Duitsland dan zijn het Saarland en de Eifel een aanrader. Hier zijn genoeg wandelroutes te vinden waar uw hond zijn energie kwijt kan. In de middag staat de Mittagstisch klaar voor u. Een stevige Duitse maaltijd en de tocht kan weer worden voortgezet. Duitsland is een hondvriendelijk land, u zult zien dat de Gastwirt meestal wel een bakje water voor de hond heeft klaarstaan.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Duitsland Wimdu Vakantiehuizen in Duitsland Novasol Vakantiehuizen in Duitsland TripAdvisor Vakantiehuizen in Duitsland Casamundo Vakantiehuizen in Duitsland DanCenter Vakantiehuizen in Duitsland Inter Chalet Vakantiehuizen in Duitsland dansommer Vakantiehuizen in Duitsland HomeAway Vakantiehuizen in Duitsland Interhome Vakantiehuizen in Duitsland 9flats.com Vakantiehuizen in Duitsland HouseTrip Vakantiehuizen in Duitsland Belvilla Vakantiehuizen in Duitsland Montagne Vacances Vakantiehuizen in Duitsland Only-apartments Vakantiehuizen in Duitsland Migoa Vakantiehuizen in Duitsland

Ontdek andere interessante bestemmingen