Duitsland stedentrip

Duitsland

Stedentrip in Duitsland: de beste bestemmingen

Duitsland stedentrip

De Duitse steden kennen dankzij de rijke geschiedenis van het land zowel veel historische als moderne elementen. Veel steden zijn na de Tweede Wereldoorlog op een schitterende manier opnieuw opgebouwd. Of u nu van shoppen, historie of natuur houdt, Duitsland heeft het u allemaal te bieden. Tijdens uw weekendje weg naar Duitsland beleeft u een afwisselende en enerverende tijd.

Stedentrip naar Duitsland

Met een stedentrip naar Duitsland heeft u talloze opties. Tijdens een bezoek aan de vele musea krijgt u een indruk van de rijke geschiedenis van het land. De hoofdstad Berlijn laat nog veel sporen van de Tweede Wereldoorlog zien. De combinatie van oud en modern is door de gehele stad te vinden, bijvoorbeeld op de Potsdamer Platz.

Veel Duitse steden liggen aan een rivier, zoals de Rijn. Daardoor kunt u tijdens uw stedentrip vaak genieten van een mooie rondvaart door de stad, waardoor u een geheel ander perspectief op de stad krijgt. In bijvoorbeeld Keulen is een tochtje over het water zeer aan te bevelen.

U kunt uw stedentrip naar Duitsland ook uitstekend combineren met uitstapjes in de natuur. In het uiterste noordoosten van Duitsland, op Rügen, bevindt zich Sellin, een mooie badplaats aan de Oostzee. Geniet hier van een heerlijke strandvakantie en maak mooie fietstochten of wandelingen in de omliggende natuurgebieden.

Duitsland is ook op culinair gebied een uitstekende bestemming. Naast de bekende braadworst en schnitzel kunt u, voornamelijk in Zuid-Duitsland, bijvoorbeeld in München, Spätzle of knoedels eten. Natuurlijk hoort daar een Duits biertje of wijntje bij.

Voor de winkelliefhebbers is Duitsland een geweldige bestemming. Veel steden hebben grote winkelcentrums met grote internationale en lokale merken. Net over de Nederlandse grens ligt Düsseldorf waar werkelijk alles qua shoppen te vinden is, van grote warenhuizen en discountketens tot chique winkelstraten, typische streekwinkels en kleine boetieks.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Duitsland Wimdu Vakantiehuizen in Duitsland Novasol Vakantiehuizen in Duitsland TripAdvisor Vakantiehuizen in Duitsland Casamundo Vakantiehuizen in Duitsland DanCenter Vakantiehuizen in Duitsland Inter Chalet Vakantiehuizen in Duitsland dansommer Vakantiehuizen in Duitsland HomeAway Vakantiehuizen in Duitsland Interhome Vakantiehuizen in Duitsland 9flats.com Vakantiehuizen in Duitsland HouseTrip Vakantiehuizen in Duitsland Belvilla Vakantiehuizen in Duitsland Montagne Vacances Vakantiehuizen in Duitsland Only-apartments Vakantiehuizen in Duitsland Migoa Vakantiehuizen in Duitsland

Ontdek andere interessante bestemmingen