Pension in Duitsland - HomeToGo base64Hash Pension in Duitsland - HomeToGo

Pension in Duitsland

Duitsland
Om het even wanneer
Gasten
Duitsland
Om het even wanneer
Gasten

Populaire filters om de perfecte huurwoning te vinden in Duitsland

2 volwassenen
Huisdieren toegestaan
1 slaapkamer
4 volwassenen
Huis
2 slaapkamers

Van alle gemakken voorzien in een pension in Duitsland

Een pension heeft vele voordelen. De combinatie van overnachting en ontbijt, avondeten plus eventueel lunch biedt evenveel luxe als vrijheid. Duitsland is de perfecte bestemming voor een vakantie dicht bij huis, u bent er al in een paar uur. Een pension is een bijzonder geschikte accommodatie om de bruisende Duitse steden te ontdekken.
De mooiste bestemmingen voor een pension in Duitsland

De mooiste bestemmingen voor een pension in Duitsland

Duitsland is een groot land met veel regionale verschillen. Elk gebied en elke stad heeft zijn eigen cultuur en gebruiken. Zo vindt u altijd iets bijzonders!

  • 1. Berlijn

    De Berlijnse Muur deelde deze stad tot 1989 in twee delen. Nu is Berlijn de culturele hoofdstad van Europa. U raakt hier niet snel uitgekeken, want deze stad heeft veel te bieden! Elke dag kunt u genieten van verschillende (kunst)musea, concerten, theatervoorstellingen en meer. Van vlooienmarkten tot lekkere falafel, van een picknick in het park tot openluchtbioscopen: in Berlijn vindt u het allemaal.

  • 2. Keulen

    Keulen ligt aan de Rijn en dit bepaalt voor een groot deel het leven en het tempo van de stad. De grote binnenhaven is belangrijk voor de economie, maar het dagelijks leven van de stad wordt ook om de rivier georganiseerd. De bruggen over de Rijn lichten 's avonds op en de locals verzamelen zich om aan de oevers gezellig iets te drinken. U kunt ook met een boot over de Rijn varen en zo de stad ontdekken! Het culturele aanbod van de stad is ook erg groot.

  • 3. Hamburg

    Hamburg is net als Keulen een grote havenstad. De Elbe stroomt door de stad en verbindt Hamburg met de Noordzee. Hamburg is letterlijk op de rivier gebouwd, waardoor er veel bruggen nodig zijn om de verschillende stadsdelen met elkaar te verbinden. De stad wordt daarom ook wel het Venetië van het Noorden genoemd. De oude pakhuizen in het stadsdeel Speicherstadt staan op de UNESCO-werelderfgoedlijst.

Pension in Duitsland: De beste bestemmingen

Beste vakantie-ideeën in Duitsland

Meer info

Ontdek meer vakantie-ideeën

Meer info
image-tag