Autovakantie Duitsland

Duitsland

Autovakantie in Duitsland: de beste bestemmingen

Autovakantie Duitsland

Duitsland is door zijn gunstige ligging erg geschikt voor een autovakantie. U hoeft in veel gevallen niet ver te rijden, maar zult toch een nieuwe en bijzondere omgeving kunnen ontdekken. U kunt tijdens een autovakantie in Duitsland zowel op stedentrip naar een grote stad als de pittoreske dorpjes van het land verkennen. Maar er is ook genoeg natuur in Duitsland te vinden, waar u onder meer heerlijk kunt wintersporten of wandelen.

Diverse bestemmingen voor een autovakantie in Duitsland

Duitsland herbergt een aantal verschillende grote steden, die met de auto goed te bereiken zijn. U kunt bijvoorbeeld naar Berlijn of Hamburg gaan. Geniet hier van de bijzondere moderne architectuur of bezoek een prachtig museum. Verder treft u in deze steden levendige horeca aan met vele goede restaurants en gezellige kroegen.

Ook wintersporters kunnen op autovakantie naar Duitsland gaan. Het voordeel als u naar plaatsen zoals Winterberg en Willingen gaat, is dat u minder ver hoeft te rijden dan wanneer u naar een skigebied in de Alpen gaat. Deze skigebieden zorgen echter voor een authentieke wintersportervaring met diverse pisten die erg geschikt zijn voor beginners. En ook de après-ski is zeker de moeite waard.

Wilt u juist wat meer rust tijdens uw vakantie, dan kunt u kiezen voor kleinere dorpen in een landelijke omgeving. Ga bijvoorbeeld naar Biersdorf en Brühl en geniet in de omgeving van deze plaatsen van het platteland, dat u makkelijk met uw eigen auto kunt verkennen.

Ook Düsseldorf en Keulen zijn een populaire bestemming voor een weekend weg met de auto. Bewonder hier prachtige kerken, zoals de Dom van Keulen, geniet van een lekker Duits biertje in een van de bierhallen of wandel langs mooie monumenten in het historische centrum van deze steden.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Duitsland Novasol Vakantiehuizen in Duitsland TripAdvisor Vakantiehuizen in Duitsland Casamundo Vakantiehuizen in Duitsland DanCenter Vakantiehuizen in Duitsland Inter Chalet Vakantiehuizen in Duitsland dansommer Vakantiehuizen in Duitsland HomeAway Vakantiehuizen in Duitsland Interhome Vakantiehuizen in Duitsland 9flats.com Vakantiehuizen in Duitsland HouseTrip Vakantiehuizen in Duitsland Belvilla Vakantiehuizen in Duitsland Montagne Vacances Vakantiehuizen in Duitsland Only-apartments Vakantiehuizen in Duitsland Migoa Vakantiehuizen in Duitsland

Ontdek andere interessante bestemmingen