hostel in düsseldorf - HomeToGo base64Hash hostel in düsseldorf - HomeToGo

hostel in düsseldorf

Düsseldorf
Om het even wanneer
Gasten
Düsseldorf
Om het even wanneer
Gasten

Populaire filters om de perfecte huurwoning te vinden in Düsseldorf

2 volwassenen
1 slaapkamer
4 volwassenen
Zwembaden
Huisdieren toegestaan
Huis
2 slaapkamers

Een gezellig hostel in Düsseldorf

Tijdens een verblijf in een hostel in Düsseldorf kunt u veel leuke mensen leren kennen en genieten van diverse bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld een van de interessante musea, zoals het Museum Kunstpalast, of bewonder historische gebouwen, zoals Schloss Benrath. Bovendien zijn er vele mogelijkheden om uit te gaan of te genieten van een lekker diner.
Ontdek Düsseldorf vanuit een hostel

Ontdek Düsseldorf vanuit een hostel

Een hostel is een goed startpunt om de mooie bezienswaardigheden van Düsseldorf te verkennen.

 • 1. Rheinturm

  De 240 meter hoge Rheinturm biedt u een weids uitzicht op de stad en zijn omgeving vanaf het panoramadek. Daarnaast is er een restaurant gevestigd in dit bijzondere gebouw, waar u kunt genieten van een drankje of hapje onder het genot van een mooi uitzicht.

 • 2. Schloss Benrath

  Dit kasteel ligt in de wijk Benrath en is gebouwd in de 18e eeuw. U kunt het prachtige gebouw zowel van binnen als van buiten bewonderen, bijvoorbeeld met een rondleiding. Soms worden er ook muziekvoorstellingen georganiseerd in Schloss Benrath.

 • 3. Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen

  In een van de drie vestigingen van Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen kunt u diverse kunstwerken uit de 20e en 21e eeuw bekijken, onder meer van Pablo Picasso, Jackson Pollock en Mark Rothko.

 • 4. Museum Kunstpalast

  Een ander fantastisch museum is Museum Kunstpalast, dat in de wijk Ehrenhof ligt. Hier hangen veel schilderijen van Nederlandse en Belgische meesters, zoals Peter Paul Rubens, Adriaen van Ostade en Jan van Scorel.

 • 5. Dominicanerkerk Sint-Andreas

  Düsseldorf herbergt daarnaast diverse kerken, waaronder de Dominicanerkerk Sint-Andreas. Deze kerk is in de barokke stijl in de 17e eeuw gebouwd en herbergt onder meer een mooi altaar.

Centrale en voordelige hostels in Düsseldorf

Centrale en voordelige hostels in Düsseldorf

Er liggen diverse leuke hostels in Düsseldorf op een centrale locatie, waardoor u uitgerust op stap in de stad kunt gaan. Maak bijvoorbeeld een wandeling over de Rheinuferpromenade of geniet van een bezoek aan Wildpark Grafenberg.

 • 1. Nordpark

  Als u wilt wandelen of picknicken kunt u het Nordpark bezoeken, dat in de wijk Stockum ligt. U kunt hier prachtige bloemen bewonderen of even tot rust komen bij een vijver. Vergeet ook de Japanse tuin niet te bezoeken.

 • 2. Rheinuferpromenade

  De Rheinuferpromenade is een gezellige promenade die lans de Rijn loopt. U kunt hier al wandelend mooie uitzichten op de stad zien of ontspannen op een zonovergoten terras. Op de promenade kunt u bovendien in een rondvaartboot stappen.

 • 3. Wildpark Grafenberger Wald

  Aan de rand van de stad ligt het leuke Wildpark Grafenberger Wald, waar u verschillende dieren kunt bekijken. Er leven onder meer herten en wilde zwijnen. In de buurt ligt bovendien een aantal gezellige biertuinen.

 • 4. Hofgarten

  Dit is een ander groen park in de stad. U kunt hier diverse beelden bewonderen, zoals van de kunstenaars Aristide Maillol en Henry Moore. Het oudste deel van dit park stamt uit de 18e eeuw.

Het weer in Düsseldorf

max.
Min.

13 dagen 13
max.
Min.

10 dagen 10
max.
Min.
11°
12 dagen 12
max.
Min.
16°
7 dagen 7
max.
Min.
20°
7 dagen 7
max.
Min.
24°
13°
10 dagen 10
max.
Min.
26°
14°
7 dagen 7
max.
Min.
26°
14°
10 dagen 10
max.
Min.
21°
10°
7 dagen 7
max.
Min.
15°
10 dagen 10
max.
Min.
11°
10 dagen 10
max.
Min.

13 dagen 13
Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

hostel in düsseldorf Inspiratie

Hostel: Andere interessante bestemmingen

Beste vakantie-ideeën in Düsseldorf

Meer info

Ontdek meer vakantie-ideeën

Meer info
image-tag