Hostel in Dublin

Dublin
Op elk moment
2 personen

Op culturele expeditie in Dublin

Dublin is een geweldige bestemming voor een culturele stedentrip en een hostel in Dublin is daarbij de ideale verblijfplaats. Dankzij het grote en gevarieerde aanbod zit er voor u beslist een hostel tussen dat aan uw wensen voldoet. Gebruik het hostel als uitvalsbasis om de onderstaande culturele hoogtepunten van Dublin te ontdekken.

Wat te doen tijdens uw verblijf in een hostel in Dublin

Ierland staat bekend om zijn pubs en in Dublin kun je er op elke straathoek één vinden. Ervaar de bijzondere sfeer in een Ierse pub en drink een Guinness-biertje aan het einde van een drukke, maar leuke dag. Hieronder volgen een aantal andere tips voor tijdens uw bezoek.

  • 1. The Long Room & Trinity College

    Een bezoekje aan het in 1592 opgerichte Trinity College is zeker de moeite waard. Struin over de campus van deze oudste universiteit van Ierland en bewonder de architectuur. Vergeet daarnaast zeker niet om The Long Room te bezoeken. Deze oude bibliotheek is er een die u in films kunt zien: een lange eikenhouten ruimte met een hoog plafond, meerdere verdiepingen en stoffige boekenkasten.

  • 2. Fables & Folklore Tour

    Ierland is het land van oude sagen, mythes en fabels en ook in Dublin gonst het van de sterke verhalen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat grote schrijvers, zoals Tolkien en George R.R Martin, inspiratie putte uit deze rijke folklore voor hun verhalen. Tijdens de gratis stadswandeling 'Fables & Folklore', zult u hierin worden ondergedompeld en bezoekt u daarnaast St. Patrick’s Cathedral en Dublin Castle.

  • 3. Creative Quarter

    Ingesloten door South William Street, George’s Street, Lower Stephen’s Street en Exchequer Street bevindt zich een ware culturele ratatouille, het Dublin Creative Quarter. Er zijn unieke boetiekjes, cafeetjes, galerieën en creatieve ondernemingen te vinden. Het is leuk om hier te winkelen of gewoon door het wijkje te struinen en allerlei indrukken op te doen.

Het weer in Dublin10°
12°
14°
17°
19°
11°
18°
10°
17°
14°
11°

Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Gemiddelde huurprijzen per nacht in Dublin

Prijsinformatie in Dublin

Beschikbaarheid van de accommodaties in Dublin

Beschikbaarheid in Dublin