Visvakantie Drenthe

Drenthe

Visvakantie in Drenthe: de beste bestemmingen

Visvakantie Drenthe

Drenthe, gelegen in het noordoosten van Nederland, is een uitstekende provincie voor een visvakantie. Van oudsher staat deze provincie bekend om de smalle rivieren en beekjes met prachtige visstekken. Later zijn er bredere kanalen aangelegd, die uitermate geschikt zijn om te vissen. Voorbeelden hiervan zijn de Drentsche Hoofdvaart en het Noord-Willemskanaal. Tijdens uw visvakantie in Drenthe kunt u zich op uw gemak voorbereiden op uw vistochten en de viswateren bezoeken vanuit een comfortabele vakantiewoning.

Ontdek Drenthe tijdens uw visvakantie

De wateren van Drenthe worden gekenmerkt door een rijke verscheidenheid aan vis. Zo zijn er in Drenthe meer dan 40 verschillende zoetwatervissen. Of u nu op karper, snoek of voorn wilt vissen, in Drenthe bent u op de juiste plek. Door de verscheidenheid van beekjes, kanalen en meren beleeft u een afwisselende visvakantie in Drenthe. Zorg er wel voor dat u beschikt over een geldige visvergunning wanneer u erop uit gaat om te vissen. Als u van plan bent een visvakantie in Drenthe te ondernemen, maar u gedurende het jaar niet vist, kunt u ervoor kiezen om een dag- of weekvergunning aan te schaffen. Deze zijn onder andere online verkrijgbaar.

Vanuit uw vakantiewoning in Drenthe ontdekt u gemakkelijk de rijkgevulde visstekken. Enkele stekken die u zeker bezocht moet hebben, zijn het Zuidlaardermeer in Zuidlaren en het daaraan verbonden Havenkanaal. Karpervissers doen er goed aan het Klein Zwanemeer in Gieten te bezoeken. Hier vangt u grote schub- en spiegelkarpers, terwijl u van de groene, rustige omgeving geniet. Maar ook snoeken en diverse witvissen zwemmen veelvuldig in dit meer.

Drenthe biedt naast vissen ook andere mogelijkheden ter ontspanning. Voor wandelliefhebbers zijn de wandelroutes rond Gasselternijveen een aanrader, maar de groene omgeving is ook uitermate geschikt voor fietstochten. Breng ook een bezoek aan de gezellige binnenstad van Emmen en vermaak u in Dierenpark Emmen. Een comfortabel vakantiehuis garandeert u een ontspannen verblijf tijdens uw visvakantie in Drenthe.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Drenthe Novasol Vakantiehuizen in Drenthe TripAdvisor Vakantiehuizen in Drenthe Casamundo Vakantiehuizen in Drenthe DanCenter Vakantiehuizen in Drenthe Inter Chalet Vakantiehuizen in Drenthe dansommer Vakantiehuizen in Drenthe HomeAway Vakantiehuizen in Drenthe Interhome Vakantiehuizen in Drenthe 9flats.com Vakantiehuizen in Drenthe HouseTrip Vakantiehuizen in Drenthe Belvilla Vakantiehuizen in Drenthe Montagne Vacances Vakantiehuizen in Drenthe Only-apartments Vakantiehuizen in Drenthe Migoa Vakantiehuizen in Drenthe

Ontdek andere interessante bestemmingen