Familie uitjes Drenthe

Drenthe

Familie uitjes in Drenthe: de beste bestemmingen

Familie uitjes Drenthe

Wilt u een gezellig weerzien met uw familie? Organiseer eens een familieweekend of midweek in Drenthe. Hier is de natuur nog rustig en puur met vele wandel- en fietswegen. Vanuit een comfortabel vakantiehuis kunt u actieve familie uitjes in Drenthe organiseren. Bezoek eens een van de 52 hunebedden, de bloeiende heidegronden in de nazomer of de TT-races in Assen.

Drenthe biedt vermaak voor jong en oud!

Er zijn voldoende mogelijkheden voor gezellige familie uitjes in Drenthe. Een van de grootste attracties in de provincie is de dierentuin Wildlands in Emmen. Het gevarieerde dagprogramma zorgt voor vermaak voor jong en oud gedurende de gehele dag. Maak kennis met dieren vanuit de regenwouden, woestijnen en de poolgebieden en beleef een leuke dag. Drenthe heeft ook vele lieflijke dorpen en stadjes die zeker de moeite waard zijn. Bezoek bijvoorbeeld een van de karakteristieke brinkdorpen, zoals Ruinen. Nationaal Park Dwingelderveld is een van de mooiste natuurgebieden in de regio. Dit grote, natte heideterrein heeft een verhoogd wandelpad en kent een rijke biodiversiteit.

Voor kinderen is er voldoende te beleven. Tijdens een kindervakantie in Drenthe gaat u bijvoorbeeld een dagje uit naar het zwembad in Assen. In het gezellige stadscentrum is ook een uitstekende plek om uitgebreid te winkelen. Het attractiepark Drouwenerzand in Drouwen is een begrip in de omgeving vanwege de gezelligheid. Naast vele spannende attracties kan er lekker gegeten en gedronken worden. Wilt u uw familie meenemen naar een historische locatie? De Drentse hunebedden zijn een geliefde bestemming voor familie uitjes in Drenthe. Op verschillende plaatsen in het landschap van Drenthe zijn hunebedden te vinden. Bij Borger treft u de grootste aan. Deze grote stenen uit de nieuwe steentijd zijn in oude tijden hoogst waarschijnlijk als grafkamers gebruikt.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Drenthe Novasol Vakantiehuizen in Drenthe TripAdvisor Vakantiehuizen in Drenthe Casamundo Vakantiehuizen in Drenthe DanCenter Vakantiehuizen in Drenthe Inter Chalet Vakantiehuizen in Drenthe dansommer Vakantiehuizen in Drenthe HomeAway Vakantiehuizen in Drenthe Interhome Vakantiehuizen in Drenthe 9flats.com Vakantiehuizen in Drenthe HouseTrip Vakantiehuizen in Drenthe Belvilla Vakantiehuizen in Drenthe Montagne Vacances Vakantiehuizen in Drenthe Only-apartments Vakantiehuizen in Drenthe Migoa Vakantiehuizen in Drenthe

Ontdek andere interessante bestemmingen