Huwelijksreis Dominicaanse Republiek

Dominicaanse Republiek

Huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek: de beste bestemmingen

Huwelijksreis Dominicaanse Republiek

Wilt u tijdens uw huwelijksreis genieten van parelwitte stranden, zonnig weer en Caribische gezelligheid? Dan is de Dominicaanse Republiek de perfecte bestemming. Zon, zee, strand en zonnige cocktails onder het genot van gezellige, exotische muziek zorgen voor de ideale setting voor een romantische en ontspannende huwelijksreis. De Dominicaanse Republiek beschikt naast prachtige stranden ook over moderne steden, waar u goed kunt shoppen, en schitterende natuurgebieden.

De mooiste stranden en romantische zonsondergangen

Wanneer u en uw partner zich tijdens de huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek het liefst onder wuivende palmbomen op de allermooiste witte stranden begeven, dan zijn kustplaatsjes zoals Punta Cana en Casa de Campo echte aanraders. Tijdens uw huwelijksreis kunt u ook gaan snorkelen of duiken bij een van de koraalriffen. Hier zijn honderden soorten gekleurde tropische vissen gezien en met wat geluk ook enkele zeeschildpadden.

Breng ook samen een bezoek aan een van de vele pittoreske dorpjes die de Dominicaanse Republiek rijk is, zoals Las Terrenas. Hier kunt u de mooiste en de meest indrukwekkende zonsondergang zien. Vervolgens wordt er in de strandtentjes tot diep in de nacht gedanst. Overal in de Dominicaanse Republiek is het water prachtig blauw en zijn de stranden oogverblindend wit. De bewoners van het land zijn gastvrij en laten u graag kennismaken met hun cultuur, waarvan lekker eten en gezellige muziek een belangrijk onderdeel is.

Tijdens uw huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek mag een bezoek aan de sfeervolle hoofdstad Santo Domingo natuurlijk niet ontbreken. Bewonder het romantische centrum, waar vele verschillende historische gebouwen te vinden zijn. Bezoek ook het Alcázar de Colón, het oude paleis van de zoon van Christoffel Columbus. Geniet samen van een heerlijk romantisch diner in een van de vele restaurants, terwijl u de zon in de zee onder ziet gaan en terugblikt op een fantastische huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in de Dominicaanse Republiek Novasol Vakantiehuizen in de Dominicaanse Republiek TripAdvisor Vakantiehuizen in de Dominicaanse Republiek Casamundo Vakantiehuizen in de Dominicaanse Republiek DanCenter Vakantiehuizen in de Dominicaanse Republiek Inter Chalet Vakantiehuizen in de Dominicaanse Republiek dansommer Vakantiehuizen in de Dominicaanse Republiek HomeAway Vakantiehuizen in de Dominicaanse Republiek Interhome Vakantiehuizen in de Dominicaanse Republiek 9flats.com Vakantiehuizen in de Dominicaanse Republiek HouseTrip Vakantiehuizen in de Dominicaanse Republiek Belvilla Vakantiehuizen in de Dominicaanse Republiek Montagne Vacances Vakantiehuizen in de Dominicaanse Republiek Only-apartments Vakantiehuizen in de Dominicaanse Republiek Migoa Vakantiehuizen in de Dominicaanse Republiek

Ontdek andere interessante bestemmingen