Visvakantie Denemarken

Denemarken

Visvakantie in Denemarken: de beste bestemmingen

  • Mariager
  • Djursland en Mols
  • Aarhus C
  • Funen
  • Als
  • Seeland
Visvakantie Denemarken

Denemarken is een erg geschikte bestemming voor een visvakantie. Het land bezit enkele viswateren met de beste visstanden van Europa. De korte afstanden binnen het land zorgen ervoor dat er altijd een meertje, rivier of zee in de buurt is om een hengel uit te werpen. Een comfortabele vakantiewoning tijdens een visvakantie in Denemarken zorgt dat u van alle gemakken bent voorzien. Met uw familie of vrienden heeft u een prettig verblijf en goed de mogelijkheid om de vistochten voor te bereiden.

Denemarken: een visland bij uitstek

Denemarken kent vele goede visstekken en een grote diversiteit aan vissoorten. Of u nu gaat vliegvissen, met de werphengel op pad gaat of gaat vissen met een vaste stok: u weet nooit wat u zult vangen. Let erop dat voor het vissen in meren en beken toestemming van de landeigenaar benodigd is, evenals een visvergunning voor het gebied en een algemene visvergunning. Het vissen in de kustwateren is gratis, mits u in het bezit bent van een visvergunning. Het lokale VVV-kantoor kan u informatie verstrekken over de benodigde vergunningen en waar deze te verkrijgen zijn. Ook kunt u de vergunningen online kopen.

Een interessante stek tijdens een visvakantie in Denemarken is het Mariager Fjord. Dit is het langste fjord van Denemarken en kent een goede visstand. Het schiereiland Djursland is erg geschikt voor zeevissen vanaf het strand op bijvoorbeeld platvis. Een mooi eiland voor de Deense kust van Zuid-Jutland is Als. Het eiland heeft een groen landschap en uitgestrekte stranden. In de zee vangt u hier een grote verscheidenheid aan vis.

Tijdens een visvakantie in Denemarken kunt u ook uitstekend wandeltochten ondernemen. Door het hele land zijn er vele mooie routes te vinden. Het uitdagende, glooiende landschap leent zich ook uitstekend voor het maken van een fietstocht. Het meenemen van een (race)fiets is daarom een aanrader. Voor de meer avontuurlijke reiziger is het op diverse plaatsen mogelijk een kano te huren.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Denemarken Novasol Vakantiehuizen in Denemarken TripAdvisor Vakantiehuizen in Denemarken Casamundo Vakantiehuizen in Denemarken DanCenter Vakantiehuizen in Denemarken Inter Chalet Vakantiehuizen in Denemarken dansommer Vakantiehuizen in Denemarken HomeAway Vakantiehuizen in Denemarken Interhome Vakantiehuizen in Denemarken 9flats.com Vakantiehuizen in Denemarken HouseTrip Vakantiehuizen in Denemarken Belvilla Vakantiehuizen in Denemarken Montagne Vacances Vakantiehuizen in Denemarken Only-apartments Vakantiehuizen in Denemarken Migoa Vakantiehuizen in Denemarken

Ontdek andere interessante bestemmingen