Fietsvakantie Denemarken

Denemarken

Fietsvakantie in Denemarken: de beste bestemmingen

Fietsvakantie Denemarken

Bent u op zoek naar een geschikt land voor een fietsvakantie? Zoek dan niet verder: Denemarken is de perfecte keuze. De Denen houden zelf enorm van fietsen, wat tot uiting komt in het grote aantal fietsroutes in het land. Het Scandinavische Denemarken kent meer dan 12.000 kilometer aan fietsroutes. Doordat de routes voornamelijk uit fietspaden of rustige binnenwegen bestaan, is een fietsvakantie in Denemarken uiterst geschikt voor kinderen. In het veelzijdige land heeft u volop keuze uit aantrekkelijke fietsgebieden.

Een fietsvakantie in Denemarken is geschikt voor iedereen

Het maakt niet uit hoeveel ervaring u heeft op de fiets, iedereen kan voor een fietsvakantie in Denemarken kiezen. Het grootste gedeelte van het landschap bestaat uit vlakke of licht golvende wegen, die niet zwaar zijn. Voor gezinnen met kinderen is het leuk om in Jutland te fietsen. Onderweg kunt u stoppen voor veel leuke activiteiten. Ga picknicken bij een idyllisch meertje en bezoek historische grafheuvels van Vikingkoningen. Maar ook een bezoek aan Legoland kan natuurlijk niet ontbreken!

De korte afstanden tussen de verschillende steden in Denemarken zijn ideaal. Stel voor uzelf een mooie fietsroute op, die u langs meerdere mooie steden leidt. Het is een aanrader om de route Hanstholm-Kopenhagen te kiezen. Dit biedt u de gelegenheid de prachtige Deense hoofdstad Kopenhagen te bezoeken. Rudbøl-Skagen is ook een aantrekkelijk gebied voor uw fietsvakantie. Dit door de duinen gevormd landschap behoort tot de stukjes meest indrukwekkende natuur van Denemarken.

Met een motorvakantie in Denemarken komt u binnen korte tijd op veel verschillende plekken. Ontdek de rijke historie van Denemarken aan de hand van de grote landhuizen en fraaie kastelen die u onderweg tegenkomt. Al rijdend op de motor zijn alle zorgen van het dagelijks leven heel ver weg. Een motorvakantie brengt een uniek gevoel van vrijheid met zich mee. Denemarken is het perfecte land om deze vakantie te beleven.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Denemarken Novasol Vakantiehuizen in Denemarken TripAdvisor Vakantiehuizen in Denemarken Casamundo Vakantiehuizen in Denemarken DanCenter Vakantiehuizen in Denemarken Inter Chalet Vakantiehuizen in Denemarken dansommer Vakantiehuizen in Denemarken HomeAway Vakantiehuizen in Denemarken Interhome Vakantiehuizen in Denemarken 9flats.com Vakantiehuizen in Denemarken HouseTrip Vakantiehuizen in Denemarken Belvilla Vakantiehuizen in Denemarken Montagne Vacances Vakantiehuizen in Denemarken Only-apartments Vakantiehuizen in Denemarken Migoa Vakantiehuizen in Denemarken

Ontdek andere interessante bestemmingen