Autovakantie Denemarken

Denemarken

Autovakantie in Denemarken: de beste bestemmingen

Autovakantie Denemarken

Bent u op zoek naar een fijn land voor uw vakantie? Overweegt u eens om met de auto Denemarken te verkennen. Tijdens een autovakantie in Denemarken geniet u van cultuurhistorische bezienswaardigheden en pareltjes van natuurgebieden. Denemarken bestaat uit honderden eilanden met allen een uniek karakter. Rijd langs de uitgestrekte kustlijn en de schilderachtige meertjes. Bevalt een bepaald gebied u iets minder? Dan rijdt u gewoon weer verder. Een vakantie met de auto maakt alles net iets gemakkelijker.

Ontdek het veelzijdige Denemarken met de auto

De wetenschap dat u zonder problemen van de ene naar de andere Deense locatie kunt rijden, geeft u een prettig gevoel van vrijheid. Het Deense landschap is zeer veelzijdig. Op uw vakantie komt u zowel gebieden met een prachtige ongerepte natuur tegen, als gebieden die vol staan met historische kastelen. Nyborg, gelegen op het eiland Funen, is een voorbeeld van een stad met bijzondere kastelen. Het was vroeger een van de belangrijkste vestingsteden van Denemarken.

Het is heerlijk om de auto een dagje weg te zetten en lekker te gaan fietsen in Denemarken. Het land is enorm fietsvriendelijk; de Denen houden erg van fietsen. Rijd over mooie, smalle weggetjes en langs schattige dorpjes. Voor gezinnen met kinderen is het fantastisch om een tripje naar Billund te maken, waar Legoland Billund gevestigd is. De kleintjes hebben de dag van hun leven in dit attractiepark.

Op uw autovakantie in Denemarken moet u niet vergeten om naar Kopenhagen te rijden. De Deense hoofdstad is zeer cultuurrijk. Neem een kijkje bij het standbeeld van de wereldberoemde Kleine Zeemeermin en loop over de Strøget. Dit is een van de langste winkelstraten ter wereld. Rondom de stad is het een aanrader om fietstochten te maken door de schitterende omgeving. Nadat u het grootste gedeelte van Kopenhagen heeft gezien, rijdt u door naar de volgende sfeervolle locatie op uw autovakantie in Denemarken.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Denemarken Novasol Vakantiehuizen in Denemarken TripAdvisor Vakantiehuizen in Denemarken Casamundo Vakantiehuizen in Denemarken DanCenter Vakantiehuizen in Denemarken Inter Chalet Vakantiehuizen in Denemarken dansommer Vakantiehuizen in Denemarken HomeAway Vakantiehuizen in Denemarken Interhome Vakantiehuizen in Denemarken 9flats.com Vakantiehuizen in Denemarken HouseTrip Vakantiehuizen in Denemarken Belvilla Vakantiehuizen in Denemarken Montagne Vacances Vakantiehuizen in Denemarken Only-apartments Vakantiehuizen in Denemarken Migoa Vakantiehuizen in Denemarken

Ontdek andere interessante bestemmingen