Pension in Den Haag - HomeToGo base64Hash Pension in Den Haag - HomeToGo

Pension in Den Haag

Den Haag
Om het even wanneer
Gasten
Den Haag
Om het even wanneer
Gasten

Populaire filters om de perfecte huurwoning te vinden in Den Haag

Hotel
2 volwassenen
1 slaapkamer
Tot €100 per nacht
4 volwassenen
3 volwassenen
1 volwassene

Een heerlijk pension in Den Haag

Als u in een pension in Den Haag verblijft, geniet u van een verzorgde vakantie in een levendige stad. Dankzij de lekkere maaltijden kunt u vol energie op stap om de hoogtepunten van Den Haag te verkennen. Bewonder bijvoorbeeld kunst uit de Gouden Eeuw in het Mauritshuis of breng een bezoek aan de Grote of Sint-Jacobskerk.
Een half- of volpension in Den Haag

Een half- of volpension in Den Haag

U kunt in Den Haag zowel voor een half- of volpension kiezen. De centraal gelegen pensions zijn een goed startpunt om op stap te gaan in de stad.

 • 1. Panorama Mesdag

  Mis in Den Haag dit levensechte en enorme cilindervormige schilderij niet, dat in de 19e eeuw is geschilderd door Hendrik Willem Mesdag. Op het schilderij kunt u het 19e-eeuwse Den Haag, Scheveningen, de Noordzee en de duinen zien.

 • 2. Binnenhof

  Het Binnenhof bestaat uit meerdere historische gebouwen, waar de Nederlandse macht zich concentreert. U kunt door de Stadhouderspoort wandelen en even verderop het Torentje bekijken, de werkkamer van premier.

 • 3. Mauritshuis

  Kunstliefhebbers zullen hun hart ophalen in het Mauritshuis. Het historische gebouw huisvest namelijk een uitgebreide collectie kunst met werken van Johannes Vermeer, Frans Hals, Paulus Potter en Rembrandt.

 • 4. Grote of Sint-Jacobskerk

  De gotische Grote of Sint-Jacobskerk met zijn 92 meter hoge toren is gebouwd van de 14e tot de 16e eeuw. Binnen kunt u het mooie orgel bewonderen of over de eeuwenoude graven lopen.

 • 5. Madurodam

  Als u met kinderen in Den Haag verblijft, is het een goed idee om naar Madurodam te gaan. In deze miniatuurstad ziet u bijzondere gebouwen uit Nederland. Bekijk Schiphol bijvoorbeeld in het klein of verken de Rotterdamse haven vanuit de lucht.

 • 6. Paleis Noordeinde

  Dit koninklijk paleis is het werkpaleis van de Nederlandse vorst en is gebouwd in de stijl van het Hollands classicisme. U kunt het van buiten bewonderen of een wandeling maken door de nabijgelegen Paleistuin.

Het weer in Den Haag

max.
Min.

17 dagen 17
max.
Min.

14 dagen 14
max.
Min.

14 dagen 14
max.
Min.
13°
11 dagen 11
max.
Min.
16°
10°
11 dagen 11
max.
Min.
20°
13°
12 dagen 12
max.
Min.
21°
15°
14 dagen 14
max.
Min.
22°
16°
15 dagen 15
max.
Min.
19°
13°
14 dagen 14
max.
Min.
15°
10°
14 dagen 14
max.
Min.
10°
17 dagen 17
max.
Min.

16 dagen 16
Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Pension: Andere interessante bestemmingen

Beste vakantie-ideeën in Den Haag

Meer info

Ontdek meer vakantie-ideeën

Meer info
image-tag