Woonboot Den Bosch

's-Hertogenbosch
Woonboot Den Bosch

Het historische Den Bosch is de hoofdstad van Noord-Brabant en staat bol van de pittoreske straatjes en gezellige restaurants. Verblijf tijdens uw vakantie in Den Bosch op een woonboot om de stad op een unieke wijze te ervaren. Overdag kunt u heerlijk loungen op de grachten van de Brabantse vestingstad terwijl het zacht stromende water u 's avonds langzaam in slaap wiegt.

Het sfeervolle Den Bosch

Als u tijdens uw vakantie in Den Bosch voor een woonboot kiest, verblijft u vrijwel in het centrum van de stad. Doordat de meeste woonboten zo centraal gelegen zijn, bent u nooit meer dan een steenworp verwijderd van alle moois dat deze bruisende stad te bieden heeft.

Den Bosch is een middelgrote stad en makkelijk te voet te verkennen. Het letterlijke hoogtepunt van de Brabantse gotiek staat midden in het centrum. De Sint-Janskathedraal stamt uit de 14e eeuw en trekt jaarlijks grote aantallen bezoekers met haar 73 meter hoge toren die vanuit vrijwel elke hoek van de stad te bewonderen is.

Ook het bezoeken waard is de Bossche Markt. Op dit plein is het imposante standbeeld van de in Den Bosch geboren schilder Jheronimus Bosch te bewonderen, maar liggen ook verschillende kroegen en terrassen waar u in de zon heerlijk kunt ontspannen. U kunt tot rust komen in het prachtige natuurgebied Bossche Broek, dat maar een paar minuten buiten het centrum ligt.

Geniet na een dag vol natuur en cultuur van een hapje en een drankje in de populaire Korte Putstraat. Hier vindt u diverse bruisende bars en restaurants om de typische bourgondische gastvrijheid te proeven voor u teruggaat naar uw woonboot in Den Bosch om daar nog even te genieten van een Bossche Bol. Op het dek van uw woonboot kunt u alle indrukken van het weekend rustig verwerken, terwijl u geniet van een prachtig uitzicht over Den Bosch.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Den Bosch Novasol Vakantiehuizen in Den Bosch TripAdvisor Vakantiehuizen in Den Bosch Casamundo Vakantiehuizen in Den Bosch DanCenter Vakantiehuizen in Den Bosch Inter Chalet Vakantiehuizen in Den Bosch dansommer Vakantiehuizen in Den Bosch HomeAway Vakantiehuizen in Den Bosch Interhome Vakantiehuizen in Den Bosch 9flats.com Vakantiehuizen in Den Bosch HouseTrip Vakantiehuizen in Den Bosch Belvilla Vakantiehuizen in Den Bosch Montagne Vacances Vakantiehuizen in Den Bosch Only-apartments Vakantiehuizen in Den Bosch Migoa Vakantiehuizen in Den Bosch

Ontdek andere interessante bestemmingen