Hostel in Delft - HomeToGo base64Hash Hostel in Delft - HomeToGo

Hostel in Delft

Delft
Om het even wanneer
Gasten
Delft
Om het even wanneer
Gasten

Populaire filters om de perfecte huurwoning te vinden in Delft

2 volwassenen
1 slaapkamer
4 volwassenen
Zwembaden
Huisdieren toegestaan
Huis
2 slaapkamers

Ontdek het prachtige Delft vanuit een comfortabel hostel

Met een rijke geschiedenis van beroemde kunstenaars, wetenschappers en politici is Delft een topstad om een keer bezocht te hebben. Een hostel in Delft is daarnaast een comfortabele manier om te verblijven in deze stad. Voor een schappelijke prijs heeft u een gezellige kamer, die u als ideale uitvalsbasis kunt gebruiken om de stad te verkennen.
Wat te doen tijdens uw verblijf in een hostel in Delft

Wat te doen tijdens uw verblijf in een hostel in Delft

Een leuke manier om de stad te verkennen is met een gids. U krijgt interessante achtergrondverhalen en grappige feitjes te horen over alles wat er in de stad te zien valt. Zo komt een stad veel meer tot leven en leert u Delft goed kennen. Hieronder staan een paar andere leuke tips voor uw bezoek.

  • 1. Museum Prinsenhof

    Dit museum huist zich in een 15e-eeuws nonnenklooster, dat later ook dienst gedaan heeft als woon- en werkverblijf van Willem van Oranje. Hier is hij ook vermoord in 1584 en in de muur zijn de kogelgaten nog duidelijk zichtbaar. Voor de rest staat dit museum in het teken van Delfts blauw en beroemde Delftse kunstenaars en wetenschappers zoals Johannes Vermeer en Antonie van Leeuwenhoek.

  • 2. Royal Delft

    Wie kent het fijn, blauw beschilderde porselein niet? Vandaag de dag wordt Delfts blauw nog steeds vervaardigt door het bedrijf Royal Delft. U kunt door de fabriek wandelen en het productieproces aanschouwen, dat nog steeds hetzelfde is als 5 eeuwen geleden. Verder is er een museum, waar u alles kunt leren over de geschiedenis van Delfts blauw en waar er bovendien worden schilderdemonstraties gegeven.

  • 3. De Delf

    Langs de oudste gracht van Delft, de Oude Delf, ligt het hippe restaurant De Delf. Hier kunt u heerlijk lunchen, gezellige borrelen of ‘s avonds uit eten gaan. Er is een uitgebreide menukaart met ook voor vegetariërs genoeg lekkere opties. Er hangt altijd een ontspannen sfeer en het is er vaak gezellig druk.

Het weer in Delft

max.
Min.

23 dagen 23
max.
Min.

19 dagen 19
max.
Min.
10°
15 dagen 15
max.
Min.
13°
17 dagen 17
max.
Min.
18°
19 dagen 19
max.
Min.
20°
11°
18 dagen 18
max.
Min.
23°
14°
21 dagen 21
max.
Min.
22°
13°
22 dagen 22
max.
Min.

0 dagen 0
max.
Min.
15°
20 dagen 20
max.
Min.
10°
24 dagen 24
max.
Min.

24 dagen 24
Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Hostel: Andere interessante bestemmingen

Beste vakantie-ideeën in Delft

Meer info

Ontdek meer vakantie-ideeën

Meer info
image-tag