Pension in Cochem

Cochem
Op elk moment
2 personen

Ontdek het historische Cochem

Cochem staat bekend als een van de mooiste bestemmingen aan de rivier de Moezel. De historische gebouwen en smalle straatjes in deze bekende wijnstreek doen u wegglijden in de tijd. De inwoners staan bekend om hun gastvrijheid en vriendelijkheid. Vrijwel ieder pension in Cochem heeft een behoorlijke huisvoorraad wijn en de waard zal u waarschijnlijk een persoonlijke aanbeveling doen.

Wat te doen tijdens uw verblijf in een pension in Cochem

Aan de Moezel kunt u genieten van weelderige druivenranken en eeuwenoude stadjes en dorpjes. Beleef uw verblijf samen met familie of vrienden en maak kennis met deze authentieke streek.

 • 1. Rijksburcht Cochem

  Vlak bij het centrum start de wandeling naar de 100 meter hogerop gelegen rijksburcht. De burcht stamt uit de vroege middeleeuwen en werd bewoond door de meest voorname families. Tegenwoordig is de burcht toegankelijk voor het publiek. Er vindt ook jaarlijks het burchtfeest plaats met demonstraties van oude ambachten. Wie geen zin heeft in een stevige wandeling, neemt eenvoudig de shuttlebus.

 • 2. Bergkabelbaan Cochem

  De Sesselbahn of stoeltjeslift in Cochem neemt u mee naar het bergstation, vanwaar u een fenomenaal uitzicht heeft over de vallei van de Moezel. Vlak bij het station bevindt zich het Pinner Kreuz, een mooi uitkijkpunt, waar u eveneens kan genieten van een hapje of drankje.

 • 3. Oude Mosterdmolen

  De historische mosterdmolen is een van de oudste molens van Europa en sinds een aantal jaren opnieuw in gebruik. De werkwijze is nog steeds ambachtelijk en laat u zien hoe de mosterdzaden gemalen worden. Tijdens een bezoek krijgt u de mogelijkheid om verschillende recepten te proeven.

 • 4. Historisch marktplein

  In het hart van het stadje vindt u het historische marktplein met gezellige terrasjes. Het stadhuis in barokstijl is het mooiste gebouw van dit plein. Ook de overige gebouwen zijn voormalige vakwerkhuizen met daaronder pitoreske winkeltjes. Vanaf dit plein nodigen smalle straatjes u uit om Cochem verder te ontdekken.

Het weer in Cochem


-1°

-2°

13°
16°
19°
11°
21°
13°
21°
13°
17°
10°
12°


Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Gemiddelde huurprijzen per nacht in Cochem

Prijsinformatie in Cochem

Beschikbaarheid van de accommodaties in Cochem

Beschikbaarheid in Cochem