Canarische eilanden zomervakantie

Canarische Eilanden

Zomervakantie op de Canarische Eilanden: de beste bestemmingen

Canarische eilanden zomervakantie

De Canarische Eilanden beschikken over een subtropische klimaat, waardoor u vrijwel heel het jaar kunt genieten van zon en aangename temperaturen. Een zonvakantie op de Canarische Eilanden is de ideale vakantie als u op zoek bent naar prachtige stranden, gezellige steden en adembenemend natuurschoon. De grootste en meest bezochte eilanden zijn Gran Canaria, La Palma, Lanzarote, Fuerteventura en Tenerife. Kies voor een vakantie op een van de prachtige eilanden of ga eilandhoppen.

Een breed scala aan stranden

In ongeveer vier uur vliegt u vanuit vrijwel alle grote luchthavens in Nederland naar de Canarische Eilanden die ten westen van de Westelijke Sahara liggen. Aangezien de Canarische Eilanden onderdeel zijn van Spanje, kunt u gewoon met de euro betalen. Een zomervakantie naar de Canarische Eilanden, gelegen in de Atlantische Oceaan, is een geschikte vakantie voor jong en oud.

Op alle Canarische Eilanden zijn prachtige stranden te vinden. Van hagelwit zand in Playa de la Barca op Fuerteventura tot het zwarte vulkanische strand bij Puerto Naos op La Palma. Geniet van bijzondere landschappen op het eiland Lanzarote waar u in het Nationaal park Timanfaya kunt barbecueën op de hitte van een actieve vulkaan. Lanzarote is ook erg aan te raden als u de drukte enigszins wilt vermijden, omdat het toerisme hier nog wat minder is doorgedrongen dan op andere eilanden.

U maakt uw zonvakantie naar de Canarische Eilanden nog completer door een auto te huren. Eigen vervoer zorgt ervoor dat u de mooiste stranden kunt bereiken. Rijd op Tenerife zeker eens langs de gezellige badplaats Adeje. Hier vindt u ook een groot waterpark, waar waterpret gegarandeerd is! Pak maar vast uw zonnebril en strandlaken in, een zonvakantie op de Canarische Eilanden belooft u een stralende vakantie.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen op de Canarische Eilanden Novasol Vakantiehuizen op de Canarische Eilanden TripAdvisor Vakantiehuizen op de Canarische Eilanden Casamundo Vakantiehuizen op de Canarische Eilanden DanCenter Vakantiehuizen op de Canarische Eilanden Inter Chalet Vakantiehuizen op de Canarische Eilanden dansommer Vakantiehuizen op de Canarische Eilanden HomeAway Vakantiehuizen op de Canarische Eilanden Interhome Vakantiehuizen op de Canarische Eilanden 9flats.com Vakantiehuizen op de Canarische Eilanden HouseTrip Vakantiehuizen op de Canarische Eilanden Belvilla Vakantiehuizen op de Canarische Eilanden Montagne Vacances Vakantiehuizen op de Canarische Eilanden Only-apartments Vakantiehuizen op de Canarische Eilanden Migoa Vakantiehuizen op de Canarische Eilanden

Ontdek andere interessante bestemmingen