Hostel in Brussel - HomeToGo base64Hash Hostel in Brussel - HomeToGo

Hostel in Brussel

Brussel
Om het even wanneer
Gasten

Kies de perfecte vakantie accommodatie

Prijs per nacht
Tot €100
€100 - €199
Vanaf €200
Afstand tot centrum
Max. 1 km
Max. 2 km
Max. 5 km
Beoordeling
Uitstekend : 4,5+
Zeer goed: 4+
Goed: 3,5+

Ontdek het prachtige Brussel vanuit een gezellig hostel

De rijke geschiedenis en culturele diversiteit maken Brussel tot een geweldige bestemming voor een stedentrip. Na een leuke dag winkelen, musea ontdekken en bezienswaardigheden bezoeken kunt u heerlijk ontspannen in een comfortabel hostel in Brussel. Het grote aanbod aan hostels maakt dat er altijd een hostel is dat past bij uw specifieke wensen.
Wat te doen tijdens uw verblijf in een hostel in Brussel

Wat te doen tijdens uw verblijf in een hostel in Brussel

Brussel is de hoofdstad van België en wordt ook wel gezien als politiek middelpunt van Europa. Samen met een rijk cultureel erfgoed zorgt dit voor genoeg interessante dingen om te zien en te doen. Hieronder volgen een aantal leuke tips.

  • De Marollen

    Tussen het Justitiepaleis en het Zuidstation ligt de karakteristieke volkswijk ‘De Marollen'. Deze wijk heeft een historische en ongedwongen sfeer. Tweedehandswinkels, hippe boetiekjes en bruine cafés zijn er overal te vinden. Het is leuk om de rommelmarkt te bezoeken die elke dag op het Vossenplein wordt gehouden. Verder kunt u hier authentieke kerken als de Kapellekerk bezichtigen en middeleeuwse panden bewonderen.

  • Het Jubelpark

    In het oosten van de stad ligt een groen pareltje: het Jubelpark. Dit park werd aangelegd in 1880 voor de viering van de vijftigste verjaardag van de Belgische onafhankelijkheid. Het park heeft uitgestrekte weelderige tuinen waar u doorheen kunt struinen. Daarnaast zijn er tal van interessante musea en monumenten aanwezig. U kunt bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan het Museum van het Leger en de Krijgsgeschiedenis en de imposante triomfboog bewonderen.

  • Striproute & stripmuseum

    België kent een rijke en levendige stripboektraditie. Deze kunt u ontdekken in het stripmuseum. Vanaf het begin van de jaren negentig worden in Brussel ook verwaarloosde, saaie muren opgevrolijkt met kleurrijke striptekeningen. Tegenwoordig zijn er stripwandelingen die u langs veel van deze creaties brengen. De routes zijn te verkrijgen op de website van Brussel of bij een VVV-kantoor in de stad.

Het weer in Brussel

max.
Min.

15 dagen 15
max.
Min.

13 dagen 13
max.
Min.
11°
15 dagen 15
max.
Min.
15°
10 dagen 10
max.
Min.
18°
12 dagen 12
max.
Min.
22°
13°
11 dagen 11
max.
Min.
24°
15°
12 dagen 12
max.
Min.
24°
15°
13 dagen 13
max.
Min.
20°
12°
11 dagen 11
max.
Min.
15°
13 dagen 13
max.
Min.
10°
14 dagen 14
max.
Min.

14 dagen 14
Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Gemiddelde huurprijzen per nacht in Brussel

Prijsinformatie in Brussel

Beschikbaarheid van de accommodaties in Brussel

Beschikbaarheid in Brussel

Hostel in Brussel Inspiratie

Beste vakantie-ideeën in Brussel

Ontdek meer vakantie-ideeën

image-tag