Hostel in Brugge

Brugge
Op elk moment
2 personen

Ontdek Brugge vanuit uw hostel

In Brugge, de thuisstad van bier, friet en chocolade, is het goed vertoeven in een van de prachtige hostels. Vele hostels in Brugge liggen direct aan de pittoreske grachten en bieden services zoals gratis wifi en een ontbijtbuffet. In de kleine Belgische stad is genoeg te doen. Wandel bijvoorbeeld vanuit uw hostel langs de grachten en ontdek het echte Brugge.

Wat te doen tijdens uw verblijf in een hostel in Brugge

Brugge is een compacte stad die veel te bieden heeft. Wandelen naar het historisch centrum, varen over de grachten en echt Brugs bier proeven kan allemaal vanuit uw hostel in Brugge.

 • 1. Oude centrum

  Het Brugse centrum staat niet voor niets op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Brugge heeft beide wereldoorlogen doorstaan waardoor u nog veel historische gebouwen in middeleeuwse stijl kunt bewonderen. Dit maakt het oude centrum een bezienswaardigheid op zich. Het is mogelijk om Brugge vanuit een paardenkoets te verkennen of deel te nemen aan een wandeltour onder leiding van een gids.

 • 2. Varen op de grachten

  Aangezien Brugge het Venetië van het Noorden genoemd wordt, is het de moeite waard om de stad eens vanaf het water te bekijken. Dit kan tijdens een georganiseerde boottocht door de grachten. Vaar onder bruggetjes door langs de Brugse middeleeuwse huisjes en ervaar Brugge vanuit een ander perspectief.

 • 3. Brouwerij De Halve Maan

  Deze brouwerij van Brugse bieren Brugse Zot en Straffe Hendrik is opengesteld voor bezoekers. Dagelijks worden tours georganiseerd met aansluitend een proeverij van de Brugse Zot Blond. Leuk feitje: vanuit de brouwerij stromen kilometerslange pijpleidingen met bier naar de bottelarij.

 • 4. Belfort

  De 366 treden van deze middeleeuwse klokkentoren zijn het waard om te beklimmen. Zo komt u op de top van het 83 meter hoge gebouw van waaruit u uitzicht heeft over de pittoreske huisjes aan de grachten van Brugge. Kunt u uw eigen hostel spotten vanaf de toren?

Het weer in Brugge
13°
16°
19°
11°
21°
13°
21°
12°
19°
10°
15°
11°

Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Gemiddelde huurprijzen per nacht in Brugge

Prijsinformatie in Brugge

Beschikbaarheid van de accommodaties in Brugge

Beschikbaarheid in Brugge

hostel: Andere interessante bestemmingen