Hostel in Breda - HomeToGo base64Hash Hostel in Breda - HomeToGo

Hostel in Breda

Breda
Om het even wanneer
Gasten
Breda
Om het even wanneer
Gasten

Populaire filters om de perfecte huurwoning te vinden in Breda

2 volwassenen
1 slaapkamer
4 volwassenen
Zwembaden
Huisdieren toegestaan
Huis
2 slaapkamers

Overnachten in de bruisende binnenstad van Breda

Het Brabantse Breda is al eens verkozen tot stad met de beste binnenstad van Nederland. Als u overnacht in een hostel in Breda, kunt zelf ontdekken wat deze stad zo bijzonder maakt. Beleef de overweldigende gastvrijheid, het bourgondische eten, de rijke historie en de veelzijdige culturele activiteiten die deze stad te bieden heeft.
Wat te doen tijdens uw verblijf in een hostel in Breda

Wat te doen tijdens uw verblijf in een hostel in Breda

Vanuit uw hostel in een Breda valt er genoeg te beleven. Ontdek de geschiedenis van de Nassaus in Breda, struin de winkelstraten af en zoek uw hostel pas weer op na een avond vol kunst en cultuur.

  • 1. Nassaustad Breda

    De edele familie Nassau behoort tot de voorvaders van de Nederlandse koninklijke familie. Sinds de 15e eeuw hebben de rijke Nassaus hun stempel gedrukt op Breda. In het voormalige kasteel is nu de Koninklijke Militaire Academie gehuisvest. De indrukwekkende Grote Kerk vormt het centrum van de stad. Daarnaast zijn het Begijnhof en het prachtige stadspark genaamd ’t Valkenberg nog enkele van de vele overblijfselen die u terugvoeren naar die tijd.

  • 2. Eigenzinnig winkelen

    Breda heeft verschillende leuke boetiekjes waar persoonlijke aandacht en unieke kleding voorop staan. Als u in een hostel in het centrum logeert, kunt u lopen naar winkelhof ’t Sas, waar u zich kunt uitleven op het gebied van beauty, lifestyle en interieur. Op de nabijgelegen Grote Markt kunt u, aan de voet van de Grote Kerk, neerstrijken op een terrasje.

  • 3. Kunst en cultuur

    Naast het grotere Chassé Theater heeft Breda verschillende kleinere theaters en podia voor een unieke avond uit. Een daarvan is De Avenue, waar u getrakteerd wordt op een heuse dinershow, poppodium Mezz en Podium Bloos, dat dient als kweekvijver en ontmoetingsplek. Kijk om u heen wanneer u terug loopt naar uw hostel in Breda. De stad staat namelijk bekend om haar hoogwaardige street art en wordt gesierd door prachtige muurschilderingen.

Het weer in Breda

max.
Min.

23 dagen 23
max.
Min.

19 dagen 19
max.
Min.
11°
15 dagen 15
max.
Min.
15°
15 dagen 15
max.
Min.
18°
17 dagen 17
max.
Min.
21°
11°
19 dagen 19
max.
Min.
23°
13°
19 dagen 19
max.
Min.
23°
13°
19 dagen 19
max.
Min.
20°
10°
15 dagen 15
max.
Min.
16°
19 dagen 19
max.
Min.
11°
20 dagen 20
max.
Min.

23 dagen 23
Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Hostel: Andere interessante bestemmingen

Beste vakantie-ideeën in Breda

Meer info

Ontdek meer vakantie-ideeën

Meer info
image-tag