Hotels en accommodaties nabij Plopsaland de panne

België
Op elk moment
2 personen

Familiepark Plopsaland De Panne

In attractiepark Plopsaland De Panne, gelegen aan de oostkust van België, kunt u uw favoriete Studio 100 helden ontmoeten. Dit park is een echt familiepark en erg geschikt voor de kleintjes, maar ook de wat oudere bezoeker kan zich hier prima vermaken. Bezoek kabouter Plop, Mega Mindy of Het Huis Anubis en beleef de dag van uw leven.

Wat te doen in Plopsaland De Panne

Het park bestaat uit verschillende gebieden waarin bepaalde figuren van Studio 100 centraal staan. Hieronder staat informatie over de verschillende gebieden met een aantal uitgelichte attracties die in dat gebied te vinden zijn.

 • 1. Mayaland

  Dit gedeelte is speciaal bedoeld voor kleine kinderen en is overdekt. Hier kan uw kind zich volop vermaken in attracties als de Bloemenmolen, de Swingboom, Willies speeltuin en de Speelboom. Ook kunt u als ouder even pauze nemen in Maya's restaurant of souvenirs shoppen in de Maya shop.

 • 2. Kermisplein

  Op het Kermisplein kan het hele gezin door het bos van Plop varen in Het Bos van Plop of op safari in de spannende rondrit Safari. De kleintjes kunnen spelen in Bumba's speeltuin of in de draaimolen Carrousel.

 • 3. Piratenzone

  In de Piratenzone kunnen stoere piraten de zeeën bevaren in verschillende attracties, zoals de Piratenboot, de waterachtbaan Super Splash, de Hangbrug of de Piratenspeeltuin. Ook kunt u hier de geheimen van Het Huis Anubis ontcijferen in Anubis The Ride.

 • 4. Mega Mindy zone

  Help Mega Mindy met het vangen van boeven in de waterattractie Mega Mindy Jetski, versla de draak in de achtbaan De Draak of laat u natspetteren in de waterattractie De Boomstammetjes.

 • 5. Dorpsplein

  Op het Dorpsplein kunt u een drankje doen in het F.C. De Kampioenen café terwijl uw kinderen met het water spelen dat uit de Dansende Fonteinen spuit. Ook kunt u de trein Plopsa Express nemen om het park te verkennen.

Plopsaland De Panne: Accommodaties in de buurt

Huis ∙ 4 personen ∙ 1 slaapkamer
Esneux, Luik, België
vanaf €80
HomeAway
4,6
Zie aanbieding
Huis ∙ 2 personen ∙ 1 slaapkamer
Middelkerke, West-Vlaanderen, België
vanaf €20
Airbnb
4,5
Zie aanbieding
Appartement ∙ 2 personen
Oostende, West-Vlaanderen, België
vanaf €26
Airbnb
4,5
Zie aanbieding

Nuttige informatie voor uw bezoek aan Plopsaland De Panne

Onderstaande tips zijn bedoeld om uw verblijf in Plopsaland De Panne zo prettig mogelijk te maken. Neemt u deze tips vooral even door voor u het park bezoekt.

 • 1. Overnachten

  Als u niet genoeg kunt krijgen van Plopsaland, overweeg dan om een van de hotels nabij Plopsaland De Panne te boeken. Op deze manier kunt u snel van en naar het park reizen.

 • 2. Kusttram

  Als u uw kinderen al wilt vermaken voor u bij het park aangekomen bent, kunt u besluiten gebruik te maken van de kusttram. Deze verbindt het grootste deel van de plaatsen langs de oostkust van België met elkaar en zet u recht voor de ingang van het park af.

 • 3. Online tickets bestellen

  Als u online tickets voor het park bestelt, kunt u direct doorlopen bij de ingang van het park. Dit voorkomt lange rijen en zo kunt u de maximale tijd in het park besteden.

Plopsaland De Panne: Aanbevolen accommodaties

Huis ∙ 4 personen ∙ 1 slaapkamer
Gembloers, Namen, België
vanaf €26
Airbnb
5,0
Zie aanbieding
Caravan ∙ 3 personen ∙ 1 slaapkamer
Wingene, West-Vlaanderen, België
vanaf €21
Airbnb
5,0
Zie aanbieding
Appartement ∙ 2 personen ∙ 1 slaapkamer
Nassogne, Luxemburg, België
vanaf €26
Airbnb
5,0
Zie aanbieding

Gemiddelde accommodatie prijzen in de buurt van Plopsaland De Panne

Prijsinformatie in België

Accommodatie beschikbaarheid in de buurt van Plopsaland De Panne

Beschikbaarheid in België