hostel in arnhem - HomeToGo base64Hash hostel in arnhem - HomeToGo

hostel in arnhem

Arnhem
Om het even wanneer
Gasten

Kies de perfecte vakantie accommodatie

Prijs per nacht
Tot €100
€100 - €199
Vanaf €200
Afstand tot centrum
Max. 1 km
Max. 2 km
Max. 5 km
Beoordeling
4,5+
4+

Verrassend en veelzijdig Arnhem

Arnhem is een verrassende en veelzijdige stad waar elke vakantieganger zich zeker zal vermaken. Niet alleen is het een groene stad met mooie parken en gezellige terrassen, het is ook een broedplaats voor mode en creativiteit. Ontdek Arnhem in alle comfort vanuit een aangenaam hostel. Benieuwd wat u zeker niet mag missen?
Ontdek Arnhem vanuit een hostel

Ontdek Arnhem vanuit een hostel

In Arnhem valt veel te ontdekken. Rust uit in een van de stadsparken, snuffel door interessante concept stores of bezoek een van de vele musea in de omgeving. Natuurlijk mag een drankje langs de Rijn of op de Korenmarkt ook niet ontbreken!

 • 1. Sonsbeekpark

  Aan de rand van het centrum ligt het indrukwekkende stadspark Sonsbeek. Het is de perfecte locatie voor een romantische wandeling met zijn tweetjes of voor een gezellige picknick met het gezin. U loopt langs watervalletjes en openbare kunstwerken, u kunt de herten in het hertenpark bewonderen en er zijn genoeg terrasjes voor een hapje en een drankje.

 • 2. Korenmarkt

  Het uitgaansleven van Arnhem bevindt zich op het plein waar vroeger de graanhandel werd gedreven. De graanpakhuizen rondom herinneren hier nog aan. Op een zomerse dag bruist het van de mensen op de vele terrassen. Bestel een drankje en geniet van een middag of avond mensen kijken in het zonnetje.

 • 3. Burgers' Zoo

  In de bossen rondom Arnhem vindt u dierenpark Burgers' Zoo. Kom oog in oog te staan met de meest prachtige dieren in de levensechte jungle en woestijn die hier zijn gecreëerd. Kinderen zullen zich ook vermaken in de grote speeltuin, terwijl u van een goede kop koffie geniet in het restaurant.

Centrale en voordelige hostels in Arnhem

Centrale en voordelige hostels in Arnhem

Uw centrale en voordelige hostel in Arnhem is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. Bent u meer van de cultuur of gaat u liever winkelen? In Arnhem kan het allemaal.

 • 1. Eusebiuskerk

  Vanaf de bekende John Frostbrug ziet u de Eusebius als een baken boven de stad uitsteken. Reis met de panoramalift naar het hoogste punt van Arnhem en bewonder het spectaculaire uitzicht. Durft u de volledig glazen balkons op 60 meter hoog te betreden?

 • 2. Modekwartier

  In het stadscentrum vindt u alle grote kledingzaken, maar bent u op zoek naar iets unieks dan is het creatieve Modekwartier de juiste plek voor u. Op loopafstand van het hart van Arnhem vindt u talloze studio's, galerieën, cafés en winkels waar u rechtstreeks van de ontwerper de nieuwste mode kunt kopen.

 • 3. Historische kelders

  Reis door de tijd en beleef de geschiedenis van Arnhem in de historische kelders onder het centrum. Dwaal zelf door het eeuwenoude gangenstelsel of kom meer te weten bij een georganiseerde rondleiding. Op deze unieke locatie worden ook regelmatig exposities en andere stadsevenementen georganiseerd.

Het weer in Arnhem

max.
Min.

17 dagen 17
max.
Min.

14 dagen 14
max.
Min.
10°
15 dagen 15
max.
Min.
14°
12 dagen 12
max.
Min.
18°
12 dagen 12
max.
Min.
22°
13°
12 dagen 12
max.
Min.
23°
15°
15 dagen 15
max.
Min.
23°
15°
14 dagen 14
max.
Min.
19°
12°
12 dagen 12
max.
Min.
15°
13 dagen 13
max.
Min.
10°
14 dagen 14
max.
Min.

15 dagen 15
Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Hostel: Andere interessante bestemmingen

Beste vakantie-ideeën in Arnhem

Meer info

Ontdek meer vakantie-ideeën

Meer info
image-tag