Hotels en accommodaties nabij de Gelredome

GelreDome
Op elk moment
2 personen

Grootste theater van Nederland

Gelredome heeft als bijnaam het grootste theater van Nederland, met dank aan de vele evenementen die er worden georganiseerd. Gelredome is het voetbalstadion van de Arnhemse club Vitesse en biedt bovendien plek aan 41000 mensen tijdens concerten of grote festivals. Wanneer het veld wordt weggeschoven staat de Gelredome dan ook garant voor een groot feest.

Nuttige informatie voor uw bezoek aan de Gelredome

Voor een geslaagde avond in de Gelredome is het handig vooraf te weten waar u moet zijn of hoe u het vervoer het beste kan regelen. Daarom hieronder een aantal tips voor een avondje uit in de Gelredome.

 • 1. Parkeren of met de bus

  Rondom de Gelredome zijn verschillende parkeerplaatsen, vanwaar u lopend of met een shuttlebus het stadion kan bereiken. U kunt echter ook een georganiseerde busreis boeken zodat het vervoer optimaal geregeld is. Deze zijn doorgaans te boeken rondom de evenementen in de Gelredome.

 • 2. Overnachten in de buurt

  Een avondje uit wil nog wel eens uitlopen en dan kan het prettig zijn om te overnachten in de buurt. U kunt kiezen voor een verblijf in een van de hotels nabij de Gelredome zodat u niet meer de weg op moet.

 • 3. Dineren

  Om uw avondje uit goed te beginnen kunt u uitgebreid dineren rondom het Gelredome. Er zijn verschillende restaurants op een steenworp afstand van het stadion waar u de avond uitstekend kunt beginnen.

Gelredome: Accommodaties in de buurt

Huis ∙ 2 personen ∙ 1 slaapkamer
Zeegsingel en omgeving, Arnhem, Nederland
vanaf €33
Airbnb
5,0
Zie aanbieding
Huis ∙ 2 personen ∙ 1 slaapkamer
Zeegsingel en omgeving, Arnhem, Nederland
vanaf €48
Airbnb
5,0
Zie aanbieding
Huis ∙ 2 personen ∙ 1 slaapkamer
Overmaat, Arnhem, Nederland
vanaf €67
Airbnb
4,5
Zie aanbieding

Wat te doen in de buurt van de Gelredome

Breid uw evenement uit met een leuke activiteit in de omgeving van het stadion. Hieronder vindt u een aantal tips voor een uitje in de buurt van de Gelredome.

 • 1. Immerloo Park

  De Gelredome bevindt zich op een paar minuten lopen van het Immerloo Park. Hier kunt u heerlijk rondfietsen of wandelen en genieten van de natuur voordat u terugkeert naar de Gelredome voor een avond vol entertainment.

 • 2. Shoppen in Kronenburg

  Tegenover het stadion kunt u terecht in het winkelcentrum Kronenburg om eens lekker te shoppen. Bezoek de verschillende winkels en ga vervolgens te voet richting de Gelredome.

 • 3. Terrassen in het centrum

  Naast de Gelredome vindt u het Transferium, waar u met het openbaar vervoer richting het centrum kunt reizen. Leef bijvoorbeeld met een lekker biertje op de Korenmarkt ontspannen naar uw evenement toe.

 • 4. John Frostbrug

  Vlak bij de Gelredome ligt de John Frostbrug, bekend uit de Tweede Wereldoorlog. Deze monumentale brug speelde een cruciale rol in de slag om Arnhem.

 • 5. Burgers' Zoo

  Eveneens ideaal voor een dagje uit in Arnhem is een bezoek aan de dierentuin Burgers' Zoo. Dit dierenpark is uitgerust met een safari en mangrove waar u met het gezin een geweldige dag beleeft.

Gelredome: Aanbevolen accommodaties

Privé kamer ∙ 2 personen
Burgemeesterswijk, Arnhem, Nederland
vanaf €22
Airbnb
Zie aanbieding
Appartement ∙ 2 personen ∙ 1 slaapkamer
Groene Weide, Arnhem, Nederland
vanaf €34
Airbnb
Zie aanbieding
Huis ∙ 4 personen ∙ 2 slaapkamers
Groene Weide, Arnhem, Nederland
vanaf €103
Airbnb
4,5
Zie aanbieding

Ontdek andere populaire stadions en concertzalen