Pension in Amsterdam

Amsterdam
Op elk moment
2 personen

Een ontspannen vakantie met een pension in het mooie Amsterdam

Verblijf in een pension in het levendige Amsterdam en verveel u geen moment tijdens uw avontuur in deze stad. U kunt bijvoorbeeld een fiets huren en de vele grachten, smalle grachtenpanden, de mooie parkjes en de gezellige, authentieke wijken ontdekken. Ook kunt u een cultureel uitstapje maken naar een van de vele musea.

Wat te doen tijdens uw verblijf in een pension in Amsterdam

Tijdens uw vakantie in een pension in Amsterdam kunt u een zelfstandige vakantie beleven. Ontdek de bruisende stad te voet, op de fiets of met het openbaar vervoer en kom na een drukke dag tot rust in het pension.

 • 1. Vondelpark

  In het Vondelpark merkt u niets van de drukte van de stad. Dit prachtige langgerekte park heeft de status van rijksmonument. Tijdens een wandeling door het park loopt u langs bijzondere bomen en indrukwekkende kunstwerken. Stop voor een lunchpauze even in een van de restaurants.

 • 2. Vaar door de grachten

  Een unieke manier om Amsterdam te bewonderen is tijdens een rondvaart door de grachten. Bewonder de grachtengordel van dichtbij, en vaar onder bruggen door en langs prachtige grachtenpanden.

 • 3. Rijksmuseum

  Kunstliefhebbers kunnen zich terecht in het Rijksmuseum. Dit museum heeft een geweldige collectie aan kunst vanaf de middeleeuwen tot aan de tijd van Mondriaan. Zo zijn er onder andere kunstwerken van Rembrandt en Vermeer te bewonderen.

 • 4. Jordaan

  De Jordaan is een van de bekendste buurten in Amsterdam. Deze romantische buurt kenmerkt zich door de vele grachten, mooie grachtenpanden en knusse straatjes. In de 9 Straatjes vindt u bijzondere winkeltjes en gezellige caf├ęs.

 • 5. Heineken Experience

  De Heineken Experience is een interactief museum dat zich bevindt in de voormalige brouwerij van Heineken in het centrum van Amsterdam. Tijdens een rondleiding door de brouwerij kunt u meer over de geschiedenis van Heineken en het brouwproces te weten komen.

Het weer in Amsterdam10°
14°
17°
20°
11°
22°
14°
22°
13°
19°
11°
15°
10°

Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Gemiddelde huurprijzen per nacht in Amsterdam

Prijsinformatie in Amsterdam

Beschikbaarheid van de accommodaties in Amsterdam

Beschikbaarheid in Amsterdam

Pension: Andere interessante bestemmingen