Hotels en accommodaties nabij Carré Amsterdam

Koninklijk Theater Carré
Op elk moment
2 personen

Imposant Koninklijk Theater Carré

Midden in het centrum van Amsterdam ligt het Koninklijk Theater Carré, wat dankzij haar classicistische stijl tot een van de mooiste theaters in het land behoort. In de prachtige zaal, die zorgt voor een schitterende ambiance, worden musicals, voorstellingen en concerten opgevoerd. Bij een avondje uit in Carré Amsterdam is er dan ook voor iedereen een geslaagde vorm van entertainment.

Nuttige informatie voor uw bezoek aan Carré Amsterdam

Voor een onvergetelijke avond in het Carré Amsterdam is het handig om vooraf op de hoogte te zijn van een aantal praktische zaken. Daarom kunt u hieronder een aantal nuttige tips voor uw bezoek aan het Carré Amsterdam.

 • 1. Parkeren

  Carré bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam. Om parkeerdrukte en hoge prijzen te voorkomen kunt u aan de rand van Amsterdam parkeren op een van de park-en-ridelocaties, om vervolgens met het openbaar vervoer naar het centrum af te reizen.

 • 2. Overnachten in Amsterdam

  Een avondje in het theater wil nog wel eens wat uitlopen. Om te voorkomen dat u laat in de avond nog naar huis moet, kunt u ook kiezen voor een overnachting in een van de hotels nabij Carré Amsterdam. Na de voorstelling wandelt u zo naar uw hotelkamer voor een goede nachtrust.

 • 3. Arrangementen

  Het Carré Amsterdam biedt verschillende arrangementen aan voor een hapje en een drankje in de pauze. Voorkom rijen en maak van uw voorstelling een echt feest, bijvoorbeeld met een champagne-arrangement.

Carré Amsterdam: Accommodaties in de buurt

Appartement ∙ 2 personen ∙ 1 slaapkamer
Oude Pijp, Oud-Zuid, Nederland
vanaf €52
Airbnb
5,0
Zie aanbieding
Appartement ∙ 3 personen ∙ 1 slaapkamer
Grachtengordel, Centrum, Nederland
vanaf €51
Airbnb
Zie aanbieding
Appartement ∙ 5 personen ∙ 2 slaapkamers
Nieuwmarkt en Lastage, Centrum, Nederland
vanaf €52
Airbnb
Zie aanbieding

Wat te doen in de buurt van Carré Amsterdam

Het theater Carré Amsterdam ligt midden in Amsterdam en biedt dus alle gelegenheid om voor uw voorstelling even de stad in te duiken of het bezoek te combineren met een van de overige bezienswaardigheden in de stad. Hieronder vindt u een aantal tips voor een activiteit in de buurt van Carré Amsterdam.

 • 1. Rembrandtplein

  Op enkele minuten lopen van Carré Amsterdam ligt het Rembrandtplein, waar een beeldengroep gebaseerd op de Nachtwacht te bezichtigen valt. Daarnaast kunt u hier op een van de vele terrassen een drankje doen voordat u naar het theater gaat.

 • 2. Hermitage

  U kunt het bezoek aan het theater ook combineren met een tour door de Hermitage, een van de grotere musea van de stad. Hier kunt u wisselende kunsttentoonstellingen bezichtigen.

 • 3. Artis

  Voor een dagje uit kunt u ook uitstekend terecht in Artis, de oudste dierentuin van Nederland, gelegen op een paar minuten lopen van Carré. Loop langs allerlei dieren voordat u 's avonds de dag afsluit met een theatervoorstelling.

 • 4. Rondvaart

  Om Amsterdam eens van een andere kant te bekijken, kunt u natuurlijk ook een rondvaart boeken door de grachten. Vanaf het water komt u langs alle prachtige herenhuizen en proeft u de sfeer van de stad.

Carré Amsterdam: Aanbevolen accommodaties

Villa ∙ 5 personen ∙ 2 slaapkamers
Nieuwmarkt en Lastage, Centrum, Nederland
vanaf €52
Airbnb
Zie aanbieding
Appartement ∙ 2 personen
Oude Pijp, Oud-Zuid, Nederland
vanaf €52
Airbnb
Zie aanbieding
Appartement ∙ 2 personen ∙ 1 slaapkamer
Diamantbuurt, Oud-Zuid, Nederland
vanaf €52
Airbnb
Zie aanbieding

Gemiddelde accommodatie prijzen in de buurt van Carré Amsterdam

Prijsinformatie Koninklijk Theater Carré

Accommodatie beschikbaarheid in de buurt van Carré Amsterdam

Beschikbaarheid Koninklijk Theater Carré

Ontdek andere populaire stadions en concertzalen