Vakantiepark in Ameland

Ameland
Om het even wanneer
Gasten

Kies de perfecte vakantie accommodatie

Prijs per nacht
Tot €100
€100 - €199
Vanaf €200
Beoordeling
Uitstekend : 4,5+
Zeer goed: 4+
Goed: 3,5+

Kom tot rust op het strand en in de duinen van Ameland

Voor een heerlijke vakantie in een van de mooiste stukjes natuur van Nederland brengt u een bezoekje aan Ameland. Vanuit Friesland bent u met de veerboot binnen een uur op dit dunbevolkte Waddeneiland, waar u kunt verblijven in een van de prachtig gelegen vakantieparken. Op Ameland ontdekt u prachtig natuurschoon en kunt u uitwaaien op het kilometerslange zandstrand

Wat te doen tijdens uw verblijf in een vakantiepark op Ameland

Wanneer u verblijft in een vakantiepark op Ameland zult u zich ongetwijfeld niet vervelen. De vele bezienswaardigheden en attracties zijn leuk voor jong en oud, waardoor u met hier met het hele gezin een aangename vakantie beleeft. Zie onderstaande tips voor de hoogtepunten die u absoluut niet mag missen.

 • Strand van Ameland

  De gehele Noordzeekust van Ameland bestaat uit een breed en rustgevend zandstrand. Kom hier tot rust tijdens een strandwandeling, of neem een frisse duik in de Noordzee. Hier zijn bovendien allerlei leuke activiteiten te ondernemen, zoals vliegeren op het strand of kitesurfen op zee.

 • Pittoreske dorpjes

  Op Ameland liggen vier kleine dorpjes waar u kunt genieten van de traditionele dorpssfeer. Met name in Hollum en Nes vindt u verschillende leuke winkeltjes, gezellige terrasjes en monumentale gebouwen.

 • Fietsroute Ameland

  Ameland is een fietseiland bij uitstek. Omdat er niet overal wegen zijn aangelegd is de fiets het ideale vervoersmiddel om de prachtige natuur te ontdekken. De ruim 100 kilometer aan fietspaden leiden u langs groene bossen, heidevelden en zandduinen.

 • Natuurcentrum Ameland

  Op het eiland vindt u diverse musea waar u en uw kinderen alles leren over de geschiedenis en de natuur van Ameland. Het bekendste museum is Natuurcentrum Ameland, een interactief museum dat zich focust op de wondere onderwaterwereld van de Noordzee en de Waddenzee. Cultuurliefhebbers kunnen in het Cultuurhistorisch Museum Sorgdrager bovendien alles te weten komen over de geschiedenis van de bevolking en de lokale gewoontes en tradities.

Het weer op Ameland

max.
Min.

27 dagen 27
max.
Min.

22 dagen 22
max.
Min.

18 dagen 18
max.
Min.
10°
20 dagen 20
max.
Min.
12°
20 dagen 20
max.
Min.
16°
12°
17 dagen 17
max.
Min.
20°
16°
17 dagen 17
max.
Min.
20°
16°
21 dagen 21
max.
Min.
17°
14°
19 dagen 19
max.
Min.
14°
11°
22 dagen 22
max.
Min.
10°
23 dagen 23
max.
Min.

26 dagen 26
Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Vakantiepark in Ameland Inspiratie

Beste vakantie-ideeën op Ameland

Ontdek meer vakantie-ideeën

image-tag