Luxe Vakantiehuis op Ameland

Ameland
Op elk moment
2 personen

Kom volledig tot rust in een luxe vakantiehuis op Ameland

Ameland is een van de mooiste waddeneilanden en een uitstekende bestemming om van culinaire specialiteiten te genieten, iets actiefs te ondernemen of juist volledig te ontspannen. De mooie duinen, de lieflijke dorpen en de uitgestrekte stranden in de omgeving van uw vakantievilla maken dat er voor ieder wat wils is.

Wat te doen op Ameland in een luxe vakantiehuis

Op Ameland is van alles te beleven. Bij terugkomst kunt u heerlijk vertoeven in uw vakantiehuis. Meestal heeft u er de beschikking over een compleet uitgeruste keuken waar u uitgebreid kunt koken en dineren. Als u voor een woning met tuin kiest, heeft u alle ruimte om lekker te zonnen en de avond af te sluiten met een barbecue. Sommige huisjes hebben zelfs een eigen sauna.

 • 1. Nes

  Wanneer u van de boot af komt, is het eerste dorp dat u tegenkomt de hoofdplaats Nes. Dit levendige dorp beschikt over uitstekende restaurants, aangename bars en leuke boetiekjes. Flaneer door de straten en geniet van de ontspannen sfeer die er heerst.

 • 2. Golfen op Ameland

  Met een vakantieverblijf in Hollum bevindt u zich dicht bij de mooie golfbaan van Ameland. Midden in natuur kunt u op een negen holes tellende golfbaan spelen met de elementen. Bijzonder aan de baan is dat er het gehele jaar door op een zomergreen wordt gespeeld.

 • 3. Vuurtoren

  De in de 1880 gebouwde vuurtoren Bornrif bij Hollum is met zijn 55 meter hoogte een imposante verschijning. Beklim de toren op uw gemak en geniet ondertussen van kleine exposities. Op de top wordt u uiteindelijk beloond met een adembenemend uitzicht over het waddengebied.

 • 4. Amelander stranden

  Eigenlijk is er op Ameland altijd wel een hoogwaardig strand in de buurt van uw vakantiewoning. De stranden van Ameland zijn uitgestrekt en van hoge kwaliteit. Al jaren achtereen krijgen ze de blauwe vlag. U kunt er dan ook in alle comfort genieten van de zon.

Het weer op Ameland
10°
12°
16°
12°
20°
16°
20°
16°
17°
14°
14°
11°
10°

Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Luxe vakantiehuis: Andere interessante bestemmingen